Hledáte komplexní pomoc v boji s graffiti? Žádný problém! Specializovaných firem v dnešní době najdete nepřeberné množství.

ext2-908

Klasický případ. Sprejeři posprejují vaši nemovitost. Vy si zavoláte techniky, necháte nežádoucí graffiti odstranit, vše je v pořádku a za měsíc, dva, znovu. Holt žijete v rizikové oblasti, v centru města, kde se to sprejery jenom hemží. Ale co s tím? Určitě hledáte komplexní přístup, který vám ušetří čas i peníze.

Nemusíte se bát. Pokud se obrátíte na opravdu profesionální a vysoce specializovanou firmu, jakou je například pražská firma ARS, určitě nebudete zklamaní. Přirozenou součástí práce takovéto firmy totiž není jenom samotné odstranění problému – v našem případě graffiti – ale i preventivní ochrana povrchu.

Nejspíš Vás teď napadá, jak by někdo mohl takové ochrany docílit. Je to prosté. Specializovaná firma na chráněný povrch, po jeho důkladném vyčištění, nanese takzvaný antigraffiti nátěr. Antigraffiti nátěr na povrchu vytvoří neprostupnou ochrannou vrstvu, díky které sprej nemá šanci proniknout do povrchu. A právě díky tomu, že se sprej do povrchu nevsaje, je následně velmi snadno odstranitelný. V takovém případě stačí pouze nanést speciální odstraňovač, nechat chvíli působit a jednoduše smýt.

Celý proces čištění se tedy stává mnohonásobně jednodušším, rychlejším a tím pádem i levnějším. Nehledě na to, že třeba zmíněná firma ARS po aplikaci antigraffiti nátěru poskytuje následný servis na 1-3 roky zdarma. A i kdyby ne. Věřte, že sprejery také nebude bavit pořád dokola tvořit tam, kde se jejich dílo příliš dlouho neohřeje a spíše se přesunou na jinou (snad i legální) plochu.

A jak rychlé odstranění můžete v případě spolupráce s takovou firmou očekávat? Zpravidla je to v řádu hodin od nahlášení. ARS například uvádí časový interval do 12 hodin. Opravdu se tedy nemusíte obávat, že by Vám graffiti hyzdilo dům kdo ví jak dlouho.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>