Nové technologie účinného vytápění domu? Budoucnost je v kapilárách

iclima

O výhodách, které přinášejí tepelná čerpadla v komplexních systémech vytápění domů, chat či komerčních objektů, již dnes není pochyb. Nabízí nové možnosti a garantují významné úspory provozních nákladů. Málokterá firma ale řeší, co dál. Jak ještě systém zefektivnit a jak zvýšit jeho celkovou účinnost? Rezervy jsou v kapilárních sítích. Co musíme udělat, abychom maximálně využili veškerou energii, kterou můžeme ve svém okolí získat?

Řešení iClima přichází se zajímavou myšlenkou

Hledání maximální úspory při vytápění a chlazení budov je z pohledu udržitelnosti nutnost. Z tohoto přístupu také vychází i jejich celkový systém. Základem unikátního systému tepelné pohody iClima je využití nejmodernějších technologií a dokonalé sladění všech prvků systému tak, aby pracoval co nejefektivněji. Odborníci z iClima říkají, energie je všude kolem nás, stačí ji jen využít.

iClima řeší umístění kapilárních sítí

Společnost iClima za dvacet jedna let své existence vyvinula a v praxi otestovala speciální kapilární síť, která má průměr 3,5 mm a je umístěna nejenom v podlaze, tak jak bylo zvykem, ale také ve stěnách a stropu místnosti. Celý systém iClima podporují solární panely. Toto komplexní a precizně sladěné řešení umožňuje díky dokonalé teplotní stabilizaci velmi dobře hospodařit s energií. V zimě kapilární síť vyhřívá, v létě ochlazuje, a to tak, aby v místnostech byla vždy příjemná teplota 22 °C (+/- 2 stupně). A to vše s úsporou až 98 % oproti klasickému vytápění. Jak s oblibou společnost iClima uvádí: získáte topení, ohřev vody a klimatizaci za roční náklady mobilního tarifu. Na stránkách systému iClima naleznete referenční realizované projekty i články, které dále vysvětlují kroky potřebné k dosažení takto vysokých úspor.

iClima je ideálním a úsporným řešením pro všechny, kteří se chystají ve svém novém domě instalovat topení, ohřev teplé vody nebo klimatizaci, ale i pro ty, kteří přemýšlejí o rekonstrukci stávajícího systému.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>